Spalare panouri fotovoltaice, spalare curatare panouri solare, mentenanta parcuri solare, mentenatana parcuri fotovoltaice

Solar Clean colaboreaza cu ICEFREE pentru tratarea panourilor solare impotriva ghetii.

ICEFREE PV panels este singurul serviciu rapid si ieftin impotriva ghetii si a zapezii care, odata ce este implementat, timpul de expunere solara a panourilor fotovoltaice este maxim, marind astfel producția de energie in lunile de iarna.

Sigiland echipamentele fotovoltaice intr-o pelicula transparenta de solutie ICEFREE, gheata nu mai are nici o sansa sa se acumuleze in cantitati ingrijoratoare pentru productia de electricitate.

Ce se intampla cu productivitatea panourilor fotovoltaice atunci cand ninge?

Panourile solare pot functiona la capacitate maxima dupa o ninsoare usoara, dar odata ce acestea sunt acoperite de zapada, productivitatea este ZERO.

Ce am putea face?

Una dintre solutii este dezapezirea manuala care prezinta riscul ca panourile sa fie deteriorate de instrumentele de curatare. Gheata, odata depusa, trebuie curatata cu obiecte ascutite care distrug intr-un timp scurt intreg sistemul de conexiuni dintre celulele fotovoltaice.

 

Deszapezire si tratare impotriva ghetiiDeszapezire si tratare impotriva ghetii

 

 

Solutia ICEFREE PV panels poate fi aplicata pe orice fel de panou solar, formand un strat protector, complet transparent care protejeaza panourile fotovoltaice de gheata si zapada.
Solar Clean pune la dispozitia clientilor si servicii de mentenanta periodica a parcurilor solare pe timpul iernii prin indepartarea manuala si mecanizata a zapezii depuse.

 

Deszapezire si tratare impotriva ghetii

             Deszapezire si tratare impotriva ghetii